Nehoiu: Poarta către frumusețea Munților Buzăului

Descoperă un paradis natural spectaculos!

nehoiu

Situat în inima Munților Buzăului, te invită să explorezi o zonă cu o frumusețe naturală unică și o istorie bogată. Aici te așteaptă o multitudine de atracții turistice pentru toate gusturile:

Restaurant

 

Bucură-te de savoarea autentică a fiecărei mese.

0003 - Pensiunea Roza

terasa & gradina

Relaxare culinară în mijlocul naturii!

20230107_113335

Sala de conferinte

Întâlniri de succes într-un cadru relaxant și elegant.

călătoria va fi mai interesantă

lacul siriu

Descoperă frumusețea uluitoare a Barajului Siriu – al doilea cel mai mare baraj de anrocamente din România. Un loc spectaculos ce așteaptă să fie explorat!

Cacada pruncea

Descoperă Cascada Pruncea de pe pârâul Cașoca – un loc pitoresc și liniștit în Munții Buzăului. Cascada, cu o înălțime de 5 metri, te așteaptă cu frumusețea sa naturală și aerul curat.

journey will be more interesting

Varful penteleu

Culmi spectaculoase, trasee montane accesibile, oază de liniște și natură bogată te așteaptă pe Vârful Penteleu, cel mai înalt din Munții Buzăului. Explorează diversitatea floristică și faunistică, bucură-te de priveliști

lacul vulturilor

Descoperă Lacul Vulturilor din Munții Buzăului – un loc de o frumusețe rară, înconjurat de peisaje spectaculoase. La 1.420 metri altitudine, acest lac glaciar te așteaptă cu legende și aventură.

journey will be more interesting

vulcanii noroiosi

Vulcanii Noroioși de la Berca, o rezervație naturală unică situată în Buzău, te invită să descoperi un fenomen geologic fascinant. Noroiul bolboros, emanând gaze naturale, creează "vulcani" miniaturali ce oferă un spectacol uimitor.

muzeul chihlimbarului

Muzeul Chihlimbarului Colți, situat în inima zăcămintelor de chihlimbar din Buzău, te invită să descoperi o lume fascinantă. Admire colecții unice de chihlimbar, de la pepite brute la bijuterii rafinate, descoperă istoria exploatării și prelucrării.

In orasul Nehoiu puteti vizita

Write a review