Descoperă Nehoiu - poarta către frumusețea naturală a împrejurimilor

viziteaza atractiile turistice

27e74414-c6c2-46cf-a313-7d26864658c2-e1718452079686-1

Lacul de acumulare Siriu

Descoperă frumusețea uluitoare a Barajului Siriu – al doilea cel mai mare baraj de anrocamente din România. Un loc spectaculos ce așteaptă să fie explorat!

lacul vulturilor

lacul vulturilor

Descoperă Lacul Vulturilor din Munții Buzăului – un loc de o frumusețe rară, înconjurat de peisaje spectaculoase. La 1.420 metri altitudine, acest lac glaciar te așteaptă cu legende și aventură

Screenshot 2024-06-18 111811

Cacada pruncea

Descoperă Cascada Pruncea de pe pârâul Cașoca – un loc pitoresc și liniștit în Munții Buzăului. Cascada, cu o înălțime de 5 metri, te așteaptă cu frumusețea sa naturală și aerul curat.

varful penteleu

Varful penteleu

Culmi spectaculoase, trasee montane accesibile, oază de liniște și natură bogată te așteaptă pe Vârful Penteleu, cel mai înalt din Munții Buzăului. Explorează diversitatea floristică și faunistică, bucură-te de priveliști uimitoare și respiră aer curat!

offer-box-2.jpg

vulcanii noroiosi

Vulcanii Noroioși de la Berca, o rezervație naturală unică situată în Buzău, te invită să descoperi un fenomen geologic fascinant. Noroiul bolboros, emanând gaze naturale, creează "vulcani" miniaturali ce oferă un spectacol uimitor.

offer-box-3.jpg

muzeul chihlimbarului

Muzeul Chihlimbarului Colți, situat în inima zăcămintelor de chihlimbar din Buzău, te invită să descoperi o lume fascinantă. Admire colecții unice de chihlimbar, de la pepite brute la bijuterii rafinate, descoperă istoria exploatării și prelucrării acestei pietre prețioase și află legendele locale legate de ea.

Restaurant

 

Bucură-te de savoarea autentică a fiecărei mese.

0003 - Pensiunea Roza

terasa & gradina

Relaxare culinară în mijlocul naturii!

20230107_113335

Sala de conferinte

Întâlniri de succes într-un cadru relaxant și elegant.

Write a review